QUI SÓC? / Quién soy?


 Hola a tots i totes!
Sóc Sandra, i estic darrera de "El meu ganxet". 
Com veureu en aquest blog, sóc una aficionada al ganxet. El vaig descobrir ara farà uns 6 anys, i poc a poc vaig aprenent coses noves. Gràcies a vídeos, tutorials i moltes dissenyadores fantàstiques de ganxet que he anat descobrint, vaig creant coses pròpies, cosa de la qual em sento molt orgullosa. 

Sóc mare de bessons, i moltes de les coses que trobareu en aquest blog són per ells. Acostumo a fer ganxet per la família o per regalar. Però no dubteu en ficar-vos en contacte amb mi via mail ( sandriarisil@gmail.com ) per qualsevol pregunta que tingueu sobre els patrons que vaig penjant per aqui, o a través d'instagram @elmeuganxet .

 Hola a todos y a todas!

Soy Sandra, y estoy detrás de "El meu ganxet". 

Como veréis en este blog, soy una aficionada al ganchillo. Lo descubrí ara ahora unos 6 años, y poco a poco fui aprendiendo coses nuevas. Gracias a videos, tutoriales y muchas diseñadoras fantásticas de ganchillo que he ido descubriendo, voy creando cosas propias, cosa de la que me siento muy orgullosa. 

Soy madre de gemelos, y muchas de las cosas que encontraréis en este blog son para ellos. Acostumbro a hacer ganchillo para la familia o para regalar. Pero no dudéis en poneros en contacto conmigo vía mail ( sandriarisil@gmail.com ) para cualquier pregunta que tengáis sobre los patrones que voy colgando per aquí, o también a través de instagram @elmeuganxet .

Comentaris