Coll per ma germana

COLL PER MA GERMANA



  Ja feia temps que em deia que feia un munt de coses de ganxet i res per ella, li encanta portar colls enormes, llargs i vaig pensar que amb la llana que em va portar el Pare Noel, podría sortir alguna cosa ben bonica. I crec que així va ser, ja que quan el va veure va quedar ben contenta. 
He trigat a fer-li alguna cosa però... ha valgut la pena.

MATERIAL:
- Llana de la marca Sortilege Color de Miss Tricot Filati. Una llana bastant prima i que va canviant de color. Vaig utilitzar 2 cabdells de 100grs/470m i una mica més d'un tercer. 
- Ganxet de 3mm. 

PUNTS EMPRATS:
- cadeneta (cad)
- Mitja Vareta (MV)
- punt pinya
- punt ras (PR)

PATRÓ:
1. Fer 100cad.
2. Fer 2 cad de pujada i fer 99 MV. En total hi hauran 100 punts ja que les 2 cad del principi compten com a primera MV. 
3. Der 2 cad de pujada *1 punt pinya, 1 MV*, repetir el que està entre * fins acabar la volta. 
4. A partir d'aquí, repetir el pas 2 i 3 fins adquiri tot el llarg que vulguem el coll. En el meu cas 57 vegades cada pas, en total 114 voltes. 
5. Acabar unint els dos extrems a PR.

Recordeu etiquetar-me en les vostres reds socials si decidiu fer-lo! M'encantarà veure-ho!
@elmeuganxet


  Ya hacía tiempo que me decía que hacía un montón de cosas de ganchillo y nada para ella, le encanta llevar cuellos enormes, largos y pensé que con la lana que me trajo el Papá Noel, podría salir alguna cosa bien bonita. Y creo que así fue, ya que cuando lo vio quedó bien contenta. 
He tardado en hacerle alguna cosa pero... ha valido la pena.

MATERIAL:
- Lana de la marca Sortilege Color de Miss Tricot Filati. Una llana bastante delgada y que va cambiando de color. Utilicé 2 ovillos de 100grs/470m y un poco más de un tercero. 
- Ganchillo de 3mm. 

PUNTOS UTILIZADOS:
- cadeneta (cad)
- Media Vareta (MV)
- punto piña
- punto raso (PR)

PATRÓN:
1. Hacer 100 cad.
2. Hacer 2 cad de subida y hacer 99 MV. En total habrán 100 puntos ya que las 2 cad del principio cuentan como la primera MV. 
3. Hacer 2 cad de subida *1 punto piña, 1 MV*, repetir lo que está entre * hasta acabar la vuelta. 
4. A partir de aquí, repetir el pas 2 y 3 hasta adquirir todo lo largo que queramos el cuello. En mi caso 57 veces cada paso, en total 114 vueltas. 
5. Acabar uniendo los dos extremos con PR.

Recordad etiquetarme en vuestras redes sociales si decidís hacerlo! Me encantará verlo!
@elmeuganxet

Comentaris