Manta de bebe

MANTA DE BEBE


  Aquesta manta està feta amb una llana especial per nadons, concretament en aquest cas llana Katia Chantilly 100% poliamida de color blanc, verd, gris, blau i rosa. Una llana molt suau.
Cal dir que aquesta llana no és ben bé llisa, té com a pelets que dificulta trobar on està el punt, però l'esforç val la pena quan es veu el resultat final, una manta preciosa i perfecta per un nadó degut a la seva suavitat.
La manta està feta a partir de grannys rodons, hi han milers de combinacions i patrons i es qüestió de decidir-te pel que més t'agradi i començar a fer-ne combinant colors. Jo em vaig inclinar per aquest amb base rodona i acabat quadrat.




  Esta manta está hecha con una lana especial para bebes, concretamente en este caso lana Katia Chantilly 100% poliamida de color blanco, verde, gris, azul y rosa. Una lana muy suave.
Decir que esta lana no es lisa, tiene como pelitos que dificulta encontrar donde está el punto, pero el esfuerzo vale la pena cuando se ve el resultado final, una manta preciosa y perfecta para un bebé devido a su suavidad.
La manta está hecha a partir de grannys redondos, hay miles de combinaciones y patrones y es cuestión de decidirte  por el que más te guste y empezar a hacer combinando colores. Yo me incliné por este con base redonda y acabado cuadrado.

Comentaris